Paintball-ul este ideal pentru teambuilding. Din ce in ce mai multe firme practica acest sport ca o modalitate de sudare a echipelor si de detensionare a conflictelor, oferind totodata o experienta de neuitat angajatilor.
Terenul de paintball este locul in care jucatorii invata cat de important este sa te bazezi pe cel de langa tine, invata ca de unul singur nu reusesti.
Multe companii profita de procesul de formare si sudare al echipelor, pe terenul de Paintball si obtin rezultate nebanuite in activitatea lor. Spre deosebire de alte jocuri precum sah sau poker unde esti pe cont propriu, in Paintball trebuie sa joci alaturi de echipa ta pina la capat si cu orice pret, sa fii un erou, ajutind-o sa invinga. Managerii multor companii cred ca aceasta atitudine complexa reuseste sa formeze sisteme defensive trainice si sa genereze un mediu de munca mai productiv.

.barbeque

team building

 

 

 

 

 

 


     Este un sport in care este foarte importanta comunicarea, care intareste caracterul, jucatorii invata despre spiritul de echipa, castigand incredere in ei insisi, dezvola abilitati de lideri şi se distreaza eliberandu-se in acelasi timp de stres. Acestea sunt motivele pentru care paintball-ul este ideal pentru teambuilding.

Jocul consta in proiectarea cu ajutorul unor pusti speciale (marker) a bilelor de vopsea care in momentul impactului se sparg, marcand astfel adversarul. Bilele sunt de fapt capsule cu gelatina alimentara, biodegradabile si netoxice.

 

AVANTAJE ANGAJATOR

* puteti distinge usor simpatiile/antipatiile dintre angajati prin modul de formare al echipelor.
* se sudeaza relatiile sociale intre angajati, rezultand un mediu de munca mai placut, avand ca finalitate cresterea productivitatii si a serviciilor prestate de angajat.
* posibilitatea descoperii de noi lideri, prin asumarea rolurilor în cadrul echipei.
* respectul castigat fata de angajati, acestia trecand cererea de marire a salariului pe plan secund.
* se creeaza un mediu social de invidiat la care aspira mai multi

AVANTAJE ANGAJAT

* este un sport cu consum mare de energie. Ca urmare a practicarii acestuia, angajatii isi vor mentine forma fizica.
* iese din monotonia job-ului, imbunatatindu-si starea psihica.
* se detensioneza eventualele conflicte cu alt(i) coleg(i).
* si bineinteles DISTRACTIE si ADRENALINA pentru toata lumea
!

   Oferta Generala Team building (format , marime: 62 KB)
   Contract de prestare servicii (format , marime: 124 KB)

 

 
Joaca Online|Echipament| Vremea | Forum | Contact